caixa popular

L'Ajuntament implanta un sistema intel·ligent per al manteniment de parc i jardins

L'Ajuntament implanta un sistema intel·ligent per al manteniment de parc i jardins
21/03/2019 -

L’Ajuntament de València ha implantat un sistema informàtic de gestió de dades per a millorar el manteniment dels parcs i les zones enjardinades de la ciutat, dependents de l’Organisme Autònom Municipal, OAM, Parcs i Jardins. Es tracta d’un servei que presta l’empresa Global Omnium (Aguas de Valencia) mitjançant un conveni aconseguit amb el Consistori.

Mitjançant aquest sistema, l’Ajuntament comprovarà l’eficàcia en els treballs de manteniment dels parcs i jardins de l’OAM. El nou sistema informàtic, denominat «Avalon» planifica i gestiona els treballs de manera eficient. Es tracta d’un software resultat d’anys de treball, que permet conéixer la càrrega de treball i assignar els recursos humans i materials de forma adequada, així com mantenir una informació històrica dels treballs realitzats.

Els procediments actuals en la gestió de parcs i jardins no disposen d’aquest tipus d’eines informàtiques, així que, durant un termini de dos anys que estableix el conveni, es treballarà en el desenvolupament de la variant d’aquest sistema informàtic, a planificar els treballs de conservació dels jardins i en el seguiment tècnic d’aquests.

La regidora de Parcs i Jardins, pilar Soriano, ha assegurat que «des de l’Ajuntament, estem disposats a col·laborar per tal de desenvolupar una variant d’aquest software que puga ser aplicat a la conservació dels jardins, la qual cosa sens dubte, millorarà la capacitat tècnica i l’eficiència de la gestió pública, i incrementarà la productivitat i el control de les operacions de conservació i manteniment».

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − un =

Valencia orgullosa