25n
25N
25N

L'Ajuntament ha tramitat 277 expedients per danys a béns públics

L'Ajuntament ha tramitat 277 expedients per danys a béns públics
15/05/2020 -

L’Ajuntament ha tramitat des de l’any 2016 per part del servici de jardineria un total de 277 expedients per danys a béns públics (una mitjana de 60/70 expedients a l’any) que sumaven un import de 116.355 euros. Dels quals van passar a reclamació judicial 13 (amb un import global de 17.927 euros). Concretament en 2020 s’han tramitat 14 expedients de danys i s’han cobrat 7.940,50 euros, dels quals 4 han passat reclamació judicial per un import total de 7.375,67€.

Així ho ha detallat hui el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, en donar compte d’assumptes acordats a la Junta de Govern Local entre els quals ha destacat la decisió d’iniciar les accions judicials oportunes contra un particular i la seua assegurança per a la reclamació dels danys causats al patrimoni municipal a conseqüència d’un accident de trànsit l’agost de l’any passat.

«Va afectar una tanca i 15 exemplars de Myrtus communis, en el carrer Gran Via Germanies encreuament amb Russafa. El valor estimat dels danys és de 880 euros», ha indicat el vicealcalde, en aclarir «la voluntat de l’equip de govern que treballa per garantir la seguretat dels béns municipals.

GESTIÓ FONT DE SANT LLUÍS

D’altra banda, segons ha informat el vicealcalde Sergi Campillo, la Junta de Govern ha declarat vàlid el procediment per a contractar la prestació del servici de gestió integral del Centre de Dia Municipal per a persones amb discapacitat intel·lectual Font de Sant Lluís i requerir a l’empresa que ha presentat l’oferta econòmicament més avantatjosa, previ a l’adjudicació del contracte

El vicealcalde Sergi Campillo ha destacat «la necessitat de recursos com este centre de dia per aconseguir la inclusió d’este col·lectiu i trencar prejudicis, que puguen desenvolupar el seu projecte de vida i assegurar una atenció integral a usuaris i famílies per garantir el seu benestar». «Es tracta -ha recordat- d’un centre de referència en la ciutat de València, que té més de 20 anys d’història»,
.
El contracte s’ha adjudicat en principi a l’empresa POVINET, SCV que ara té 10 dies per presentar la documentació. Oferta per un total d’1,7 milions d’euros.

Per últim, Sergi Campillo s’ha fet ressò de l’acord de govern de l’ampliació dels contractes de teleassistència i de servici d’ajuda a domicili. El primer s’ha augmentat amb un increment pressupostari de 14.125 euros, cosa que permetrà atendre a 250 persones més que en l’actualitat. Pel que fa al servici d’ajuda a domicili l’increment en el pressupost és de 257.872 euros, el que permetrà que es puguen fer atencions individualitzades en domicilis a 163 persones més que en l’actualitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − huit =