25n
25N
25N

L'Ajuntament fomenta la formació en transparència als centres educatius

iStock.com/RomanBabakin

L'Ajuntament fomenta la formació en transparència als centres educatius
21/05/2019 -

Centres educatius, associacions i entitats sense ànim de lucre poden demanar, des de demà i fins al pròxim 20 de juny, subvencions per a impulsar projectes per tal de difondre el concepte i la praxi de la transparència i el govern obert. La convocatòria d’aquestes ajudes s’ha publicat hui al Butlletí Oficial de la Província de València (BOP). La quantitat destinada a aquest fi és de 50.000 euros. La quantia màxima que es podrà sol·licitar i atorgar per projecte serà de 3.000 euros.

Aquesta convocatòria, que s’ha dut a terme a instàncies de la Regidoria de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana, té com a objectiu fomentar que la ciutadania conega els principis del govern obert i la transparència, i promoure els factors beneficiosos que comporten, com ara l’accés de la ciutadania a la informació pública.

Aquesta subvenció és compatible amb altres ajudes atorgades per a la mateixa finalitat per altres administracions o entitats, sempre que l’import d’aquestes, inclosa la que és objecte de la present convocatòria, no supere el cost de l’activitat subvencionada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 6 =

museo prehistoria