caixa popular

L'Ajuntament s'il·lumina de verd en el Dia Mundial Contra les Drogues

L'Ajuntament s'il·lumina de verd en el Dia Mundial Contra les Drogues
26/06/2017 -

La façana principal de l’Ajuntament de València lluirà en color verd aquesta nit amb motiu de la celebració del Dia Mundial Contra les Drogues, que promou Nacions Unides, i en senyal de suport a la campanya #VerdeConstancia de la FAD. La regidora de Sanitat, Maite Girau, ha destacat la importància que, des de les institucions, s’avance en la sensibilització de la societat sobre l’abús de les drogues.

A més de València, nombrosos ajuntaments espanyols participen en aquesta iniciativa, com els de Múrcia, Oviedo, Bilbao, Valladolid, Santiago de Compostel·la, Salamanca, Santander, Saragossa i Toledo, entre altres, en el marc del moviment #VerdeConstancia que promou la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció, FAD.

La campanya de la FAD llança una pregunta a la societat, especialment als més jóvens: “Confiar en l’esperança o en la constància?”, i d’ací la utilització del verd com a símbol del canvi d’actitud, canviar el verd esperança pel verd constància. És a dir, apostar per la constància com a factor clau per a aconseguir un objectiu i canviar d’actitud; treballar per a les coses passen perquè depenen d’un mateix, del mateix esforç, perseverança i autonomia.

L’objectiu, segons la FAD, és invitar els jóvens a reflexionar sobre la importància de construir un projecte vital, d'”omplir” la seua vida d’objectius, metes i reptes, en la consecució dels quals la constància té un paper fonamental. Tot això a fi que es construïsquen com a persones autònomes i no “dependents” de res que condicione i envaïsca el seu temps d’oci, les seues relacions socials, les seues possibilitats de futur, que afecte les seues relacions familiars o el seu desenvolupament professional.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris