25n
25N
25N

L'Ajuntament destaca l'execució en fases de quasi 10 milions en el Cabanyal a través de l'Edusi

L'Ajuntament destaca l'execució en fases de quasi 10 milions en el Cabanyal a través de l'Edusi
14/07/2020 -

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha informat que l’estat d’execució dels fons Edusi (Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat) per a inversions en el barri del Cabanyal és de 9.888.583,75 euros entre la proposta de despesa, el contractat i el pagat.

A més, ha anunciat nous projectes com la rehabilitació de les façanes i cobertes del Mercat del Cabanyal i la remodelació dels jardins de Doctor Lluch, Font Podrida i Plaza Calabuig; actuacions que s’adapten als nous criteris del Ministeri i a les quals ja se’ls ha donat llum verda des dels serveis tècnics de l’Ajuntament. L’import de projectes en licitació és ja de 2.570.335 euros.

A més, el consistori estudia incorporar a l’Edusi la rehabilitació del Teatre El Musical, la remodelació del Museu de Setmana Santa Marinera i del jardí de la plaça Verge del Castell i subvencionar la creació de l’arxiu del Cabanyal i del Centre Municipal de Joventut del barri.

Galiana explica, en un comunicat, que el consistori ha posat a la disposició del Ministeri tots els projectes en l’aplicació Galatea perquè puguen ser validats.

“En tan sols un any –ha incidit– hem reestructurat tota l’Edusi sobre la base dels nous criteris del Ministeri i hem informat el govern del 100% dels projectes que volem executar. A València estem treballant bé amb l’Edusi i els fruits d’aquest treball ja comencen a ser visibles”.

“L’últim exemple és el pas més que hem realitzat de cara a l’execució d’un altre dels equipaments públics previstos en l’estratègia Edusi per al Desenvolupament Urbà Sostenible i Inclusiu del Cabanyal: una escola d’educació infantil. L’Ajuntament ha adjudicat provisionalment la redacció del projecte d’obres. La instal·lació educativa se situarà en un dels solars que en el seu moment va estar inclòs en el projecte de prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez”, ha conclòs l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

ccccinema
activem alfafar