25n
25N
25N

L'Ajuntament desbrossa els camins rurals de Malilla

L'Ajuntament desbrossa els camins rurals de Malilla
04/10/2018 -

La regidoria d’Horta i Pobles de València, a través del Consell Agrari de l’Ajuntament de València, ha iniciat per segon any consecutiu un complet pla de conservació i manteniment dels camins rurals situats en el terme municipal de la ciutat que, de nou, tindrà un any de duració. Aquests camins donen servici als pobles de la ciutat i als camps d’horta que voregen alguns barris de València, com és el cas de Malilla.

Precisament el camí de Malilla ha sigut la primera intervenció que ha fet la brigada d’enguany, en la que s’han desbrossat diversos espais contigus a les vies de tren, a algunes alqueries com la de les Tronaes, al camí de les fonts i a la carretera de Malilla.

La regidora d’Horta i Pobles de València, Consol Castillo, ha assenyalat que, per a la seua delegació municipal, «és essencial el manteniment i la conservació dels camins rurals i, per això, enguany renovem el programa de desbrossat i manteniment d’aquestes vies, una tasca que a més serveix per a la prevenció d’incendis. El Partit Popular va deixar aquestes infraestructures municipals oblidades i sense cap atenció, i ara el Govern de la Nau estem netejant-los i condicionant-los».

La regidora ha explicat que «tot i ser treballs menys aparents, cal realitzar aquestes intervencions i és necessari que per part de l’Ajuntament ens impliquem perquè són indispensables per evitar inundacions, incendis i situacions d’emergència per falta de manteniment» .

En total seran 12 persones (entre jardiners i peons) les que s’encarregaran de dur endavant aquest pla de manteniment i conservació dels camins rurals, contractats a través de la regidoria d’Ocupació i del pla EMCUJU i s’encarregaran a raó de 37,5 hores setmanals durant tot un any a les tasques de manteniment.

EL CONSELL AGRARI MUNICIPAL POSA LA MAQUINÀRIA

La maquinària que s’utilitza, alguna de la qual s’ha comprat recentment per part de la regidoria d’Horta, pertany al Consell Agrari Municipal. Així, els operaris tenen a la seua disposició un tractor i diverses desbrossadores i motoserres per a dur endavant el treball amb totes les facilitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
el puig