25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell celebra la primera Junta Local de Seguretat telemàtica

L'Ajuntament de Massamagrell celebra la primera Junta Local de Seguretat telemàtica
16/10/2020 -

En el matí de hui ha tingut lloc la Junta Local de Seguretat de l’Ajuntament de Massamagrell. Una trobada atípica, ja que amb motiu de la Covid 19 s’ha realitzat de per primera vegada de manera telemàtica.

En el saló de plens de l’Ajuntament eren presents l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que presidia la reunió; el regidor de Seguretat Ciutadana, Damián Crespo; la Regidora de Festes, Nina Sepúlveda; i membres de la Guàrdia Civil i de la Policia Local. A l’altre costat de la pantalla es trobaven membres de la delegació del govern i policia autonòmica.

Aquesta trobada ha servit per a analitzar les activitats delictives fins al moment en l’àmbit local i rural, i tractar exclusivament en un punt de l’ordre del dia l’operació ‘Houseclimb’, que va suposar la detenció d’una persona, que presumptament va cometre 55 delictes de robatori amb força, a més de donar compte de la suspensió dels actes de les Festes 2020, al contrari de la resta de juntes d’anys anteriors on s’organitzava el servei de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat amb motiu de la celebració d’aquestes.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha agraït especialment “el comportament i la col·laboració de festers, festeres, membres implicats en les festes majors i gent del municipi en general, que han estat respectuosos amb la situació que estem vivint i no han tingut males actuacions ni han organitzat actes alternatius com si ha ocorregut en altres municipis d’Espanya”.

Finalment, s’ha donat seguiment del protocol per a la coordinació de les actuacions en matèria de violència de gènere a Massamagrell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 9 =

bombers
bombers