25n
25N
25N

L'Ajuntament crea el Segell Establiment Segur Paterna que verifica a aquells locals de la ciutat protegits enfront de la COVID-19

L'Ajuntament crea el Segell Establiment Segur Paterna que verifica a aquells locals de la ciutat protegits enfront de la COVID-19
07/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Empresa, Indústria i Universitat, ha creat i posat en marxa el distintiu “Segell Establiment Segur Paterna” amb l’objectiu de visualitzar i reconéixer públicament a aquells locals comercials i de serveis de la ciutat que hagen adoptat les mesures adequades de seguretat i higièniques sanitàries necessàries per a evitar la propagació del coronavirus entre la població.

Amb aquesta iniciativa municipal, que se suma a la de Segell Hostaleria Segura Paterna implantada ja en cafeteria, bars i restaurants del municipi i forma part del Pla de Reactivació Econòmica de Paterna (PREP), l’Ajuntament busca millorar la salubritat pública al mateix temps que dona suport a la reactivació econòmica local en propiciar un grau de confiança en els consumidors que permeta l’afluència a aquests establiments i, per tant, la consegüent recuperació de la demanda.

Podran sol·licitar aquest distintiu els més de 700 establiments de la localitat que tinguen atenció al públic a través d’un senzill procés d’adhesió a través de l’apartat específic que s’ha creat en la web municipal www.paterna.es, fent click en el botó “vull adherir-me” i seguint els passos que s’indiquen.

El primer pas consisteix en l’accés i descàrrega del Protocol de bones pràctiques. A continuació, haurà d’emplenar-se una Declaració Responsable que finalitza el procés. A partir d’aqueix moment, l’establiment sol·licitant rebrà un mail amb el Segell Distintiu que acredita la seua pertinença al programa, una imatge JPG que podrà utilitzar en els seus mitjans digitals (web, xarxes socials) i una guia d’ús dels distintius. També rebrà un adhesiu amb el Segell Distintiu que haurà de col·locar en una zona visible de l’establiment.

L’Ajuntament de Paterna ha instrumentat tota una sèrie d’eines d’avaluació que asseguren que els establiments adherits compleixen amb tots els requisits del protocol i que s’aniran fent efectives al llarg del programa.

Entre aquestes actuacions figuren les auditories presencials aleatòries en els locals, auditories “client misteriós” i la posada a la disposició de la ciutadania d’un canal “en línia” en el qual qualsevol persona podrà comunicar, si és procedent, les deficiències en relació amb l’efectiu compliment dels fins del programa per part de les empreses adherides.

El distintiu “Segell Establiment Segur Paterna” un programa llançat des de l’Ajuntament per a crear unes bases de comportament i pràctiques segures a desenvolupar pels establiments comercials i de serveis de la nostra localitat amb la ferma convicció de donar suport a la reactivació dels micropimes, infonent confiança en la seua clientela habitual i potencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =