25n
25N
25N

L'Ajuntament construirà una nova vorera al poble de Benifaraig

L'Ajuntament construirà una nova vorera al poble de Benifaraig
06/01/2019 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat la pròxima construcció d’una vorera al carrer Ferrer i Bigné de Benifaraig. Aquest projecte forma part del Pla SOM+ de la Diputació de València, compta amb un pressupost de 25.000 euros i es preveu que les obres duren un màxim de sis setmanes.

La vorera se situa a l’entrada de Benifaraig, té dos metres d’amplària i 67 metres de llarg i enllaça amb el tram de plataforma existent. A més, s’executarà un nou pas de vianants a l’inici del carrer i es rebaixarà la vorera contrària per suprimir les barreres arquitectòniques i facilitar l’accessibilitat.

Vicent Sarrià ha assegurat que «l’Ajuntament ha invertit més de 18 milions d’euros en obres d’accessibilitat i aquest és només un exemple més del nostre compromís per aconseguir un espai públic molt més segur, accessible i inclusiu».

L’obra també contempla la instal·lació de dos nous embornals i d’una manganella, que aniran connectats amb els pous i la canalització d’enllumenat públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

CCCC
torrent