25n
25N
25N

L'àrea de joventut incorpora a nou personal per a desenvolupar noves accions en matèria de joventut

L'àrea de joventut incorpora a nou personal per a desenvolupar noves accions en matèria de joventut
27/05/2021 -

Un dels compromisos de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Catarroja és reforçar les polítiques en matèria de joventut en el municipi. En aquesta línia, des de la regidoria de Joventut es van fent passos al capdavant per a poder formar un equip sòlid amb el qual atendre les demandes de la ciutadania més jove. Així doncs, des de fa unes setmanes, l’equip compta amb una nova tècnica que passarà a coordinar l’àrea que, en els pròxims dos anys, serà reforçada amb dues persones més.

“Continuem avançant dins del nostre pla estratègic de la joventut per a fomentar l’associacionisme dinamitzant accions i activitats, que segur tindran un major impacte a partir de 2022, quan està previst que finalitzen les obres de la Casa de la Joventut que serà, al costat del gran equip humà del departament, la locomotora que Catarroja necessita per a continuar avançant en polítiques de joventut”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut, Infància i Adolescència.

El programa d’impuls de les polítiques joves té un recorregut de tres anys i es busca incentivar mitjançant accions coordinades per l’IVAJ, la participació de la joventut local. Ara amb major personal s’aconseguirà una visió més àmplia de la realitat actual i es podran atendre millor les demandes de la ciutadania més jove de Catarroja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + sis =