25n
25N
25N

Des de l'Ajuntament de Catarroja afirmen que l'alcalde Jesús Monzó no ha sigut sancionat per la festa d'aniversari

Un veí va telefonar dissabte a la Policia Local al·legant que s’estava realitzant una festa privada a casa del primer edil

Des de l'Ajuntament de Catarroja afirmen que l'alcalde Jesús Monzó no ha sigut sancionat per la festa d'aniversari

Fonts de l’Ajuntament de Catarroja asseguren que l’alcalde Jesús Monzó no ha sigut sancionat per la Policia Local després de celebrar l’aniversari de la seua parella en el seu domicili.

Des del Consistori afirmen que en la vesprada de dissabte Monzó es trobava en el seu domicili celebrant l’aniversari únicament amb la seua parella i el seu fill. Després d’escoltar un rebombori poc habitual a la casa, a més de la cançó “aniversari feliç”, un veí va telefonar a la Policia Local al·legant que s’estava realitzant una festa privada.

Fonts municipals asseguren que en el moment de l’arribada dels agents havien acudit al domicili dos amics de la parella a entregar un regal. Després d’inspeccionar la casa i comprovar que no hi havia més persones no convivents, la Policia Local va abandonar l’habitatge sense interposar cap sanció.

El primer edil, militant de Compromís, s’ha disculpat per l’esdevingut i la seua sòcia de govern, la socialista Lorena Silvent, ha acceptat aquestes disculpes considerant que el més important és preservar un acord de govern que està sent positiu per a aquesta localitat de l’Horta Sud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 18 =