25n
25N
25N

Carcaixent dona suport i assessorament en matèria laboral i empresarial

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’han posat en marxa diverses iniciatives d’assessorament i recolzament

Carcaixent dona suport i assessorament en matèria laboral i empresarial
15/04/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, està duent diverses mesures de suport als sectors productius per a fer front a la nova situació socioeconòmica derivada de la crisi sanitària causada pel coronavirus.
 
A través de l’Espai de Desenvolupament Local (ADL), s’està oferint des del primer dia una atenció personalitzada via telefònica (660556913) o virtual en qüestions relacionades amb els tràmits per a percebre les diferents ajudes que les administracions han posat en marxa o qualsevol dubte que els puga sorgir. En tema d’ocupació també s’està facilitant assessorament telefònic i tutories personals que es poden concertar en el telèfon 962457671.

En eixa línia, s’ha editat una guia orientativa disponible en línia en la web de l’Ajuntament de Carcaixent en la que es compilen totes les mesures preses en matèria d’ocupació per part de les diferents administracions. La guia recull des de les ajudes per a les persones desocupades, vídeos on s’explica com tramitar-les o les mesures adoptades per a rescatar a les persones vulnerables, entre altres aspectes.

Per altra banda, s’han creat iniciatives per crear espais de contacte i suport entre el teixit empresarial a través dels “Aperitius Empresarials”. Es tracta d’un punt d’encontre virtual on les persones propietàries de comerços i establiments poden aclarir els seus dubtes amb el personal tècnic, compartir les seues inquietuds i generar iniciatives de cara al futur.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica han volgut destacar el treball col·laboratiu que està realitzant-se entre l’empresariat, comerç i persones autònomes per tal de poder realitzar diverses campanyes de suport i de visibilització d’un dels sectors que més van a patir els efectes de la crisi sanitària. Així, ja s’ha llençat al carrer un vídeo de suport a les persones treballadores autònomes i la campanya #EstemAcí, que vol donar visibilitat al comerç que ha tingut que tancar les seues portes.

En quant a l’activitat comercial, des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha coordinat una campanya de servei de repartiment a domicili dels establiments i tendes del comerç local i del Mercat Municipal. L’objectiu és ajudar a l’abastiment d’aliments i altres productes bàsics per a aquelles persones que no poden desplaçar-se al mateix temps que es posa en valor al comerç local en comparativa amb les grans superfícies.

Des de la Regidoria de Comerç han avançat que s’estan treballant ja en noves propostes de suport als diferents sectors afectats per la crisi del coronavirus per a quan es puga reprendre l’activitat i aminorar l’impacte econòmic que ha tingut la paralització de l’activitat econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =