25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot reparteix mampares de protecció als comerços essencials

L'Ajuntament de Burjassot reparteix mampares de protecció als comerços essencials
09/04/2020 -

Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF i gràcies al treball incansable de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi, encarregats del repartiment, s’està fent arribar als comerços essencials oberts a Burjassot mampares protectores per als seus taulells.

Sabent com d’important és la seguretat per a tots els comerciants que tenen els seus negocis oberts per a cobrir les necessitats essencials de les veïnes i els veïns de Burjassot, des del Consistori s’han posat en contacte amb ells per a saber de les seues necessitats i, molts d’ells, han sol·licitat poder tindre una mampara en els seus taulells per seguretat tant per a ells com per als seus clients.

Així, s’ha iniciat ja el citat repartiment en farmàcies, botigues d’alimentació o quioscos, entre altres comerços. D’igual manera, des de l’Ajuntament s’informa als comerços que les necessiten i que no hagen pogut comunicar-ho a CEMEF que telefonen al 96 316 02 50 i pregunten pels tècnics de Promoció Econòmica. Ells els indicaran quan se’ls farà el lliurament d’aquesta.

“Tenim 81 comerços essencials oberts a Burjassot”, tal com ha assenyalat l’alcalde del municipi, Rafa García, “i volem que, abans de res, puguen desenvolupar la seua activitat comercial d’una manera segura tant per a ells com per als seus clients, per aquest motiu, hem cregut essencial ajudar-los des de l’Ajuntament fent-los arribar les mampares”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =