25n
25N
25N

L'Ajuntament de Benetússer repartirà màscares a tots els domicilis i comerços la setmana vinent

L'Ajuntament de Benetússer repartirà màscares a tots els domicilis i comerços la setmana vinent
17/04/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer repartirà màscares en tots i cadascun dels domicilis de la població, a raó de dues per habitatge. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, “després de la compra conjunta de màscares de protecció que s’ha realitzat per tots els municipis de la comarca a través de la Mancomunitat de l’Horta Sud, l’Ajuntament entregarà 14.000 màscares en l’àmbit domiciliari”.

Aquestes màscares estan recolzades per la norma UNEIX 065 i compleixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Seran reutilitzables i llavables perquè puguen ser utilitzades fins a deu ocasions. Amb cada màscara s’adjuntarà un xicotet manual d’instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantenir-les i guardar-les amb totes les garanties.

“Aquelles persones que hagen de realitzar les seues compres, o desplaçaments per necessitat podran fer-ho ara amb majors garanties però cal no oblidar que la millor medicina que hi ha és quedar-se a casa” aclareix l’alcaldessa.

Seguint la mateixa línia de treball, aquesta setmana la Policia Local, Protecció Civil i personal de l’Ajuntament ha repartit durant tres dies màscares en les parades d’autobús a les persones que prenien el transport públic i també als conductors.

Amb la finalitat de vetlar per la seguretat en el comerç local per a venedors i compradors; l’Ajuntament distribuirà la setmana vinent màscares en els negocis que romanen oberts al públic i que també han sigut dotats recentment amb mampares de protecció fetes d’un material altament desinfectable.

També les farmàcies han iniciat la distribució de màscares per a les persones més vulnerables i majors de 65 anys, que ja poden recollir tres unitats per a ús propi presentant la seua targeta SIP. L’alcaldessa insisteix “que ningú s’expose innecessàriament i que només vagen a recollir les seues màscares a la farmàcia si coincideix amb un desplaçament per a la compra productes de primera necessitat o medicines”.

Més informació

1 Comentari

  1. Pilar Yuste
    Pilar Yuste maig 05, 13:47

    En toda la población no… todavía faltan bastantes domicilios de la localidad sin recibir las mascarillas prometidas x el Ayuntamiento

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =