25n
25N
25N

L'Ajuntament obri els dijous a la vesprada per a atendre a la ciutadania

L'Ajuntament obri els dijous a la vesprada per a atendre a la ciutadania
04/05/2018 -

Des del dijous l’Ajuntament de Benetússer obri les seues portes també en horari de vesprades un dia a la setmana. Després d’un any de funcionament de l’Oficina Única el consistori fa un pas més per acostar-se a la gent amb l’obertura de l’oficina d’atenció al ciutadà a la vesprada per a realitzar tràmits administratius, complint un dels compromisos de l’equip de govern d’aproximar l’administració als ciutadans.

“Era alguna cosa que havíem de fer, hi ha molta gent que ens ho reclamava per la seua impossibilitat de venir a realitzar certs tràmits al matí, ja que coincideix amb el seu treball. Ara que la nova Oficina Única funciona plenament és el moment d’ampliar el servei” explica l’alcaldessa Eva Sanz.

El dia triat per a ampliar el servei d’atenció també a les vesprades és el dijous, en horari ininterromput fins a les 19.30h.

Un any d’Oficina Única

Fa més d’un any des que l’Ajuntament engegara l’Oficina Única, situada en la planta baixa de l’edifici. En ella es poden resoldre la majoria de les gestions que un ciutadà o ciutadana haja de realitzar, així com fer el seguiment i les preguntes oportunes d’alguna tramitació o sol·licitud ja realitzada.
A més també és possible realitzar instàncies a altres administracions públiques des de l’Oficina de Benetússer, com per exemple presentar instàncies de subvencions o ajudes a les Conselleries sense eixir de Benetússer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 17 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell