25n
25N
25N

L'Ajuntament augmenta l'ajuda a les societats musicals

L'Ajuntament augmenta l'ajuda a les societats musicals
01/12/2019 -

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que “amb l’aprovació dels Pressupostos per a l’any 2020 de l’Ajuntament de València, la subvenció nominativa que la Regidoria de Cultura destina a la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) passa dels 10.000 euros actuals als 45.000“.

A banda d’aquesta xifra, el servici municipal del Palau de la Música destina una quantitat de 3.244,80 euros anuals a cada una de les 27 societats musicals federades a la ciutat de València. La xifra global, per tant, ascendeix a 132.609,60 euros.

Més enllà d’aquestes ajudes econòmiques destinades al foment de la música i d’aposta pel talent de les bandes de la nostra ciutat, la Regidoria de Cultura col·labora de manera permanent amb la coordinadora de bandes tant en la programació pròpia municipal com en la de l’organisme autònom del Palau de la Música.

Així, la programació anual de Cultura als Barris compta any rere any amb la presència de concerts de les diferents bandes de la ciutat. Com és el cas del concert. De les Tretze Roses interpretat per part de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí.

El Palau de la Música també treballa en sintonia amb les societats musicals de València, i així, per exemple, va comptar amb la Banda Simfònica del Marítim (una selecció de totes les societats musicals dels Poblats Marítims de la ciutat) per a la programació d’un dels concerts de ”Música a la mar”; cicle de tres concerts celebrats a començaments de setembre d’enguany a la platja de les Arenes.

D’altra banda, cal recordar que el passat divendres la banda Primitiva de Llíria, amb motiu del seu bicentenari, va atorgar la seua medalla d’or a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València, dirigida per Glòria Tello, precisament per reconéixer la seua labor respecte a la promoció de les bandes de música.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =