25n
25N
25N

L'Ajuntament assegura l'accessibilitat al centre durant el Nadal

L'Ajuntament assegura l'accessibilitat al centre durant el Nadal
21/12/2018 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha desplegat un dispositiu especial aquestes festes per a garantir el servei públic a totes les persones que vagen a desplaçar-se al centre de la ciutat. L’objectiu és garantir l’accés al centre de la ciutat i per a això s’ha creat un operatiu conjunt amb la regidoria de Mobilitat Sostenible i amb la Policia Local, per a afavorir el transport públic amb mesures de protecció dels carrils exclusius.

La línia 5, que circumval·la el primer anell de la ciutat, mantindrà la seua oferta com qualsevol dia laborable, és a dir, hi haurà quatre cotxes de manera permanent, la qual cosa suposa una freqüència de 6/7 minuts. A més, davant la conversió en zona de vianants de l’entorn de la plaça de l’Ajuntament, EMT continuarà arribant fins a la plaça de l’Ajuntament per l’avinguda de l’Oest amb les línies 7, 27 i 73.

D’altra banda, encara que el dia 24 normalment hi ha menys usuaris i usuàries d’autobús, EMT València mantindrà l’oferta com un laborable més, començant a retirar les seues línies a partir de les 21.00 hores. En eixe moment eixiran totes les línies nocturnes (una hora abans de l’habitual), que estaran duplicades, per la qual cosa les freqüències de pas seran de menys de mitja hora. Així mateix, el pàrquing Mercat Central – Centre Històric estarà preparat per a acollir 345 usuaris que vulguen acudir amb cotxe al centre, a través del carrer de l’Editor Manuel Aguilar, amb una oferta promocional d’1,5 euros l’hora.

Per a informar d’aquestes novetats, s’ha col·locat diferent informació en deu autobusos i 30 marquesines, convidant a aprofitar l’avantatge del pàrquing per a accedir a comerços i oci de la zona i per a la recàrrega de vehicles elèctrics. Finalment, al llarg d’aquests dies, diversos informadors d’EMT es desplegaran als voltants de la plaça de l’Ajuntament per informar sobre la ubicació de les parades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 17 =

CCCC