25n
25N
25N

L'Ajuntament ampliarà l'ordre d'ajudes a autònoms i pimes

L'Ajuntament ampliarà l'ordre d'ajudes a autònoms i pimes
02/04/2020 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha anunciat que l’Ajuntament “ja està estudiant ampliar la d’ordre d’Ajudes destinades a autònoms i pimes amb l’objectiu d’arribar al màxim nombre de persones”. “Totes les mesures d’emergència que estem aprovant són ampliables i revisables”, ha recordat.

Des de la passada mitjanit i fins al 4 de maig, ha recordat que està obert el termini de sol·licitud de les ajudes «Re-Activa València», impulsades per l’Ajuntament a través de València Activa. Es tracta d’un pla de suport a persones autònomes, pimes i micropimes, que disposa de 3,76 milions d’euros de fons municipals per a fer front a la crisi generada per la Covid-19 i impulsar l’economia.

Bernabé ha ressaltat que la demanda ha sigut tan alta que s’ha generat un devessall de sol·licituds concentrades en molt poc temps que ha col·lapsat el sistema però ha assegurat que l’equip de Govern ja està treballant per a resoldre’l.

Així mateix, ha indicat que s’ha arribat a un acord amb el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per a posar en marxa el registre comú a través de rec.redsara.es, perquè les persones interessades puguen presentar també la sol·licitud des de qualsevol punt de l’administració que estiga dins d’aquest sistema. Hauran de presentar tota la documentació necessària juntament amb el formulari que podran descarregar-se en www.valenciactiva.es i la web Covid-19 València.

D’aquesta manera, es dupliquen les vies per a poder registrar la sol·licitud: el registre comú i el portal ciutadà de l’Ajuntament. Igualment, ha informat que de des de l’Ajuntament s’està treballant “des d’anit per a donar resposta tècnica als problemes conjunturals que han sorgit i ja s’han triplicat els servidors habituals per a la seu electrònica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =