25n
25N
25N

L'Ajuntament amortitza 38 milions d'euros de deute mitjançant una caixa d'estalvis

iStock.com/RomanBabakin

L'Ajuntament amortitza 38 milions d'euros de deute mitjançant una caixa d'estalvis
09/05/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de la Delegació d’Hisenda, ha efectuat una operació financera vinculada a l’amortització i cancel·lació anticipada de 38 milions d’euros. Tal com ahir avançava l’alcalde de València, Joan Ribó, la Junta de Govern Local aprovarà demà l’amortització anticipada de 23 milions d’euros de deute municipal.

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, s’ha referit a l’anunci fet públic ahir per l’alcalde, i ha manifestat la seua satisfacció per aquesta operació de reducció de l’endeutament municipal. Vilar ha explicat que la iniciativa, que s’efectua amb l’entitat Eurocaja Rural, reflecteix «el suport del Consistori a les caixes d’estalvi», i ha destacat que l’exercici 2019 conclourà amb un deute de 371.000 milions.

El delegat d’Hisenda ha recordat, a més que «l’Ajuntament ha efectuat una operació financera, vinculada a aquesta amortització de deute, en dos trams: un de 5 milions a 7 anys amb un tipus d’interés favorable (euribor negatiu a -0’31) i un altre tram, amb Eurocaja Rural, de 10 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 6 =