25n
25N
25N

L'Ajuntament agilitzarà les denúncies contra prostitució i tràfic de drogues a Velluters

L'Ajuntament agilitzarà les denúncies contra prostitució i tràfic de drogues a Velluters
04/10/2019 -

L’Ajuntament de València agilitarà les denúncies contra l’exercici de la prostitució i el tràfic de drogues en el barri de Velluters, a través d’un acord entre les regidories de Protecció Ciutadana i Espai Públic. Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana i Lucía Beamud, regidora d’Igualtat i Espai Públic, han mantingut una reunió amb representants veïnals en la qual els han explicat els detalls del nou acord per a perseguir el trànsit de dones i drogues en el barri.

Aarón Cano ha assenyalat que l’Ajuntament de València abordarà “transversalment, amb una estreta col·laboració entre regidories, l’explotació sexual i el tràfic de drogues en el barri”. “Establirem una línia directa entre Policia Local i Activitats perquè totes les denúncies que s’interposen en Velluters per prostitució o tràfic de drogues es tramiten amb la major rapidesa possible”, ha explicat Cano per a qui la transformació i normalització del barri ha de vindre de “la transversalitat, de la col·laboració entre regidories”.

“L’últim ple, vam aprovar una moció, que no van recolzar ni Ciutadans ni Vox, per a declarar a València Ciutat lliure de tràfic de dones; i en aquest sentit estem treballant en Velluters i en qualsevol lloc de València on presumptament s’exercisca aquesta pràctica que atempta contra els drets fonamentals de les dones” ha assenyalat el delegat de Protecció Ciutadana.

Per part seua, la delegada d’Igualtat, Lucía Beamud, ha afegit que “des de la Regidoria d’Igualtat estem treballant en un nou protocol de lluita contra la tracta i la prostitució per millorar i reforçar el primer protocol que es va aprovar el passat 2017 i, d’altra banda, hem aprovat una moció recentment per combatre la violència masclista que suposa la tracta i la prostitució. Des de la regidoria d’Espai Públic volem treballar braç a braç amb la PLV per controlar les activitats il·legals que es registren el barri de Velluters i a altres zones de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =