25n
25N
25N

L'Ajuntament adjudica l'obra de la Plaça de la Reina

Amb una puntuació de 89’97 punts, aquesta UTE resulta adjudicatària de l’obra per valor de 8.910.802 euros (IVA no inclòs)

L'Ajuntament adjudica l'obra de la Plaça de la Reina
12/06/2020 -

El servei de Contractació ha fet públic en el matí de hui el resultat provisional del procés de licitació de l’Obra de la Plaça de la Reina que durant els últims anys ha posat en marxa el servei de Mobilitat Sostenible. I una vegada avaluades les ofertes econòmiques i els terminis de garantia oferits, l’adjudicatària provisional —a partir de la notificació la resta d’empreses disposen de 15 dies hàbils per a recórrer el resultat— de l’actuació ha sigut l’UTE Edifesa Collosa, amb un total de 89’97 punts (49’97 per l’oferta econòmica i 40 per les extensions de 30 i 20 anys del termini de garantia per a l’obra civil i les instal·lacions respectivament). L’import final d’adjudicació ha sigut de 8.910.802 euros (IVA no inclòs), la qual cosa suposa una rebaixa del 24,7% sobre el preu de licitació.

De la mateixa manera, el servei de Contractació també ha fet públic el resultat de la licitació de la Direcció d’Obra, per a la qual només hi havia dos candidats, resultant triada l’UTE Oficina Tècnica TES, S.L. – Tomas Llavador Arquitectos e Ingenieros, S.L. que ha fet una baixa del 41.5% sobre l’import de licitació que ascendia a 532.400,00 €.

El regidor de Mobilitat Sostenible i Espai Públic Giuseppe Grezzi ha celebrat “l’arribada d’aquest moment”, que, segons ha indicat “ens deixa a les portes de l’inici d’una nova actuació que, com tantes altres, tot l’equip que integrem l’àrea de Mobilitat Sostenible hem treballat amb molt d’afecte durant molts mesos per a recuperar un espai públic com aquest de gran valor patrimonial i sentimental, un lloc emblemàtic com és Plaça de la Reina. Una altra gran obra que realitzem en Mobilitat per a tots els valencians i valencianes.”

En aquest sentit, el regidor ha recordat que “el projecte s’ha treballat de manera participada amb els actors tant de la ciutat com del barri, i com ja vam fer aquesta setmana amb representants de la FEHV, ens reunirem de nou amb l’equip motor del procés participatiu Participa Reina i la resta d’agents per a anar valorant tots els passos que es donen des de l’inici de les obres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =