25n
25N
25N

Ajuntament i Cambra de Comerç s'alien per a "atendre a més de 1.400 dones" en la creació d'empreses

La Coordinadora General de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, assenyala que polítiques com aquesta “marcaran la legislatura”, quant a la lluita contra la bretxa de gènere

Ajuntament i Cambra de Comerç s'alien per a "atendre a més de 1.400 dones" en la creació d'empreses
17/09/2019 -

La Coordinadora General de l’àrea del Rialto de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Treball, Pilar Bernabé, ha anunciat una nova col·laboració amb la Cambra de Comerç per a seguir “una de les línies que marcarà aquesta legislatura”: la lluita contra “la bretxa de gènere“.

Bernabé ha assenyalat que “tal com recollia un estudi” fa unes setmanes, la bretxa “està reconeguda en el 50% de les empreses valencianes”: “Ens sentim obligats, com a representants públics, a treballar per a solucionar aquest problema”, ha asseverat. Per això ha anunciat la participació de l’Ajuntament amb la Cambra de Comerç, per a donar suport al “Programa de Suport Empresarial a Dones”. El President de la Cambra, José Vicente Morata, ha assegurat que el programa ja ha collit anys anteriors “excel·lents resultats” i que, gràcies a aquesta nova col·laboració, “milloraran” i serà “un èxit”.

Segons ha relatat Bernabé, esperen que en aquesta legislatura s’atenguen “a més de 1.400 dones”, a les quals se li donarà “un suport i seguiment en la creació de l’empresa”: “Això suposa la creació d’unes 70 o 80 empreses a l’any“, ha indicat. Aquestes xifres són relatives a les quals el programa aconseguia abans de la col·laboració. Ara, no obstant això, rebrà un 25% de la dotació total de l’Ajuntament i, a més, noves ‘fonts’ d’usuàries.

Tres anys

Gràcies a les oficines de Barris per l’Ocupació de València Activa, 14 repartides en els diferents districtes de la ciutat, aquelles dones que acudisquen allí per a sol·licitar informació i emprendre seran derivades al programa en la Cambra de Comerç.

Morata ha indicat que des de l’entitat que presideix es pretén “que València siga una ciutat dinàmica, amb perspectiva de futur i global, on la dona és part fonamental”. Assenyala que les dones que acudisquen a informar-se, rebran tota mena d’informació, des de “els tipus de societats” fins a “un seguiment de tres anys“. Assenyala que gràcies als seus programes, fins i tot, poden aconseguir xicotets crèdits sense necessitat de demostrar un aval.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =