Foment de la contractació indefinida a través de les ajudes València Activa Emplea 2019

Foment de la contractació indefinida a través de les ajudes València Activa Emplea 2019
04/06/2019 -

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha llançat, a través de l’Agència d’Ocupació València Activa, les ajudes municipals València Activa Emplea 2019. La quantia destinada a atendre aquestes ajudes ascendeix a 400.000 euros, ja que, segons la responsable de l’àrea en funcions, Sandra Gómez, és necessari «donar suport a la creació i consolidació de llocs d’ocupació de qualitat que contribuïsquen a generar estabilitat laboral i millorar el desenvolupament econòmic de la ciutat».

Les ajudes tenen com a objectiu fomentar l’ocupació estable i de qualitat per tal com afavoreix la contractació indefinida a temps complet a València, així com la inserció laboral dels col·lectius que troben més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral. Així mateix, es divideixen en dos programes: un se centra en el foment de la contractació indefinida inicial a temps complet, i l’altre en la conversió de contractes temporals a indefinits. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 10 de juny.

Les persones que siguen seleccionades han d’estar empadronades al municipi de València durant un període mínim de tres mesos previs a la contractació. La quantia de la subvenció ascendeix a 5.000 euros.

A més, aquesta xifra es pot incrementar fins als 6.000 euros en el cas de persones que hagen romàs en atur durant un període superior a 12 mesos fins al moment de la contractació, dones, persones majors de 45 anys i persones amb diversitat funcional. En aquest sentit, la quantia de la subvenció ascendirà als 7.000 euros en el cas de menors de 30 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + dinou =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria