25n
25N
25N

Les ajudes de la Generalitat a cada taxi seran com a mínim de 1.000 euros per a pal·liar els efectes de la pandèmia

Les ajudes de la Generalitat a cada taxi seran com a mínim de 1.000 euros per a pal·liar els efectes de la pandèmia
08/02/2021 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat que les ajudes directes al sector del taxi per a pal·liar els efectes de la pandèmia, seran com a mínim de 1.000 euros per taxista de la Comunitat Valenciana i que està previst que el Consell aprove la mesures aquest mateix mes de febrer.

Segons ha explicat el conseller, “el sector del taxi és fonamental per a la mobilitat en la Comunitat Valenciana i està molt vinculat a l’activitat turística, per això, la Generalitat ha disposat 4,7 milions d’euros en ajudes directes per al sector amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar les pèrdues ocasionades per la COVID-19”.

“Amb aquesta mesura -ha subratllat- des de la Generalitat volem garantir el funcionament d’un sector molt important, d’un servei públic en el qual treballen milers de persones”. Aquesta línia d’ajudes, que aprovarà el Ple del Consell aquest mateix mes, “tenen l’objectiu de fer costat als treballadors i treballadores del sector que han patit una important disminució d’ingressos a causa de les restriccions de mobilitat associades a la pandèmia de coronavirus”, ha assenyalat Arcadi España.

A aquesta iniciativa se sumen els préstecs bonificats de l’Institut Valencià de Finances (IVF), que inclouen trams no reembossables de fins al 30%, i dels quals també es poden beneficiar les persones titulars de les 4.500 llicències de taxi de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la Conselleria de Mobilitat també ha previst articular altres mesures d’ajuda al sector com a aportacions per a promoure la renovació de la flota de taxis de les tres províncies o la realització de campanyes informatives institucionals per a fomentar l’ús d’aquest mitjà de transport, ha explicat Arcadi España.

Finalment, el conseller ha destacat el “treball continuat i el clima de diàleg i consens amb el sector que ha propiciat la posada en marxa de diferents línies d’ajudes per a tractar de solucionar els problemes que afronta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =