25n
25N
25N

L’Ajuntament d'Alzira destina més de 45.000 euros en ajudes solidàries

L’Ajuntament d'Alzira destina més de 45.000 euros en ajudes solidàries
23/12/2019 -

Les regidories de Serveis Socials i Cooperació de l’Ajuntament d’Alzira destinaran un total de 45.836€ per a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i ajuda humanitària d’àmbit internacional.

Un total de 7 associacions rebrà les ajudes municipals per a portar a terme diversos projectes:

  •  Manos Unidas: Accés a l’aigua potable en comunitats rurals de la Regió de Kara (Togo) 5.000 €
  •  Anima València: Provisió de filtres ceràmics bacteriològics per a aigua de consum humà en aldees indígenes Nivacle de Camp Alegre. Paraguai (5.000€)
  •  Pau i Solidaritat: Enfortiment de Capacitats Cooperatives d’Estalvi i Crèdit associades a FEDECARUNA RL, Nicaragua (5.071.53€)
  •  Escoles Solidàries: “Millorant la sanitat escolar, guanya l’educació. Avançant en educació, millora la salut”. Comunidad Cuarto pueblo (Ixan-El Quiché – Guatemala). (5.000€)
  •  Fundació la Vicuña; Projecte Primavera 2019, campaments refugiats saharaius (4.300€)
  •  Enviament de dos contenidors als camps de persones refugiades en Quíos i Lesbos a Grècia, material sanitari, informàtic, productes d’higiene íntima per a les dones, i roba per a les persones adultes i infància (1.485,12€)
  •  Mancomunitat Trinacional del Riu Lempa a El Salvador; Hondures i Guatemala i com a compromís de l’acord d’agermanament (20.000€). Per a cobrir despeses d’obres i serveis a diferents municipis de Centreamerica

La regidora de Cooperació Leticia Piquer, ha manifestat que “la intenció de l’ajuntament és contribuir a millorar les condicions de persones que viuen amb dificultat, donant-los les eines suficients per a que puguen evolucionar i avançar en la seua situació”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − divuit =