25n
25N
25N

Les ajudes Reactiva permetran mantenir 3.000 llocs de treball

Les ajudes Reactiva permetran mantenir 3.000 llocs de treball
20/05/2020 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha informat que l’Ajuntament de València ha publicat hui la llista de les persones beneficiàries de les ajudes contemplades en el Pla Estímul Reactiva València, destinades a mantenir l’activitat econòmica de les xicotetes i mitjanes empreses així com de persones autònomes. En aquesta primera fase, el pressupost de la qual ascendeix a 3.759.076 milions d’euros, prop de 1.100 persones han pogut accedir a unes ajudes que Bernabé ha anunciat que disposaran “d’una segona fase amb altres 1,5 milions d’euros addicionals”.

Amb aquesta mesura, la regidora de Desenvolupament Econòmic ha valorat que l’Ajuntament garanteix que les empreses puguen mantenir prop de 3.000 llocs de treball a la ciutat de València. “Les persones beneficiàries rebran ajuda directa per a reactivar la seua empresa i mantenir l’activitat econòmica durant, almenys, un any”, ha remarcat Bernabé, qui ha recordat que aquestes ajudes “són complementàries a les que se sol·liciten a la Generalitat, de pimes i autònoms, i a les quals el mateix Ajuntament concedeix a sectors específics”.

Així mateix, Bernabé ha reivindicat que “l’Ajuntament de València va ser pioner en tota Espanya a treure aquestes ajudes que garantiran l’activitat econòmica”. “No són ajudes a fons perdut sinó que garantiran l’activitat econòmica”, ha prosseguit Bernabé, qui ha anunciat que “volem treure una segona fase en la qual ampliarem aquesta llista de beneficiaris amb 1,5 milions d’euros addicionals”.

L’edil ha assegurat que “es continuaran buscant fórmules per a ampliar totes aquestes línies per a poder cobrir el 100 per cent de pimes i autònoms”. En aquesta primera convocatòria s’han presentat un total de 14.370 pimes, de les quals 1.096 han pogut accedir a les ajudes contemplades en el Pla Estímul Reactiva València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 4 =

Informacion coronavirus