caixa popular

Ajudes econòmiques per a promocionar el turisme de compres

Suport als comerços del districte de Ciutat Vella i el barri del Pla del Remei

Ajudes econòmiques per a promocionar el turisme de compres
10/05/2018 -

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha presentat aquest matí les subvencions al comerç per promocionar el turisme de compres. Segons ha assenyalat Gómez, «l’Ajuntament de València considera necessari donar suport al turisme de compres, convocant per segon any consecutiu un programa d’ajudes específic per al districte de Ciutat Vella, ampliant-se en aquesta convocatòria al barri del Pla del Remei, que interrelaciona el sector comercial i el sector turístic».

«Des de la Regidoria de Turisme hem reeditat l’ordre de subvenció dirigida als comerços de la ciutat de València que decideixen apostar per adaptar la seua oferta a la població que ens visita», així ho ha destacat Gómez durant la presentació. Els objectius fonamentals d’aquestes ajudes són dinamitzar les vendes, promocionar el comerç i incentivar el consum, no solament en el mercat intern de la nostra ciutat, sinó també a escala nacional i internacional.

La regidora Sandra Gómez ha recalcat que «des de la regidoria de Turisme estem apostant perquè la nostra ciutat siga una destinació urbana, i per açò cada vegada han de tindre més pes els nostres comerços, que generen una activitat econòmica i, sobretot, generen un producte com és el turisme de shopping, que pot repercutir positivament a la ciutat i que aporta un valor afegit molt important a València».

En eixe sentit, Gómez ha destacat que «des de l’Ajuntament volem ajudar a tots aquells comerços que aposten per millorar la seua oferta i els seus servicis», i que a més «vulguen adaptar-se cada vegada més a les necessitats i gustos de la població que ens visita, des de la consideració de València com una destinació urbana que aposta pel turisme de qualitat».

El programa d’ajudes, per un total de 100.000 euros, suposa la creació d’una línia de subvencions destinada a locals comercials la titularitat dels quals corresponga al sector autònom, microempreses o xicotetes empreses, per a la promoció del turisme de compres.

Els comerços podran sol·licitar que se’ls subvencionen despeses per a l’assessorament especialitzat en el disseny d’aparadors, cursos per a la innovació del comerç i de xarxes socials, despeses d’implantació de sistemes de qualitat i formació en aquests sistemes, despeses de millora de la identitat corporativa a través d’un manual d’estil, formació en idiomes estrangers amb continguts de caràcter comercial per a les persones emprades, així com despeses en traducció d’idiomes estrangers dels seus web, dossiers, targetes de presentació i senyalística.

El termini per a sol·licitar les subvencions serà fins al dia 13 juliol, i es podran presentar factures amb data des de l’1 de gener de 2018 fins al dia de presentació de la sol·licitud.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − huit =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris