25n
25N
25N

450.000 euros per a impulsar l'oferta dels productes agroalimentaris valencians

450.000 euros per a impulsar l'oferta dels productes agroalimentaris valencians
06/08/2019 -

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat les resolucions, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició ecològica, per la qual es concedeixen les ajudes a la valorització dels productes de qualitat agroalimentària diferenciada, així com per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana. Totes dues convocatòries compten amb un pressupost conjunt superior als 450.000 euros.

En concret, les ajudes a la valorització dels productes de qualitat agroalimentària diferenciada compten amb un pressupost de més de 378.000 euros i estan destinades a universitats, centres d’investigació i organismes de transferència tecnològica, que tenen caràcter públic i compten amb el suport de, almenys, una figura de qualitat agroalimentària diferenciada de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes estan dirigides a estimular la investigació, desenvolupament i innovació en matèria de qualitat agroalimentària diferenciada i permeten subvencionar projectes en aquesta àrea.

D’altra banda, també s’ha publicat la concessió de les ajudes per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana, que compten amb un pressupost de més de 80.000 euros. Estan destinades a municipis, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat.

L’objectiu de les mateixes és fomentar la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana a través de fires i mercats locals. Precisament, dins d’aquests productes, es prioritzen, els productes locals, els productes ecològics i els inclosos dins de figures de qualitat agroalimentària diferenciada, així com en els quals els seus productors formen part de sistemes participatius de garantia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19