25n
Orgull
Orgull

Les ajudes en el pagament del rebut de l'aigua d'Hidraqua i empreses participades arriben a 29.500 famílies valencianes

Les ajudes en el pagament del rebut de l'aigua d'Hidraqua i empreses participades arriben a 29.500 famílies valencianes
30/08/2019 -

Unes 29.500 famílies de la Comunitat Valenciana s’han beneficiat durant l’últim any dels fons socials, tarifes especials i compromisos de pagament en els municipis gestionats per Hidraqua i les seues empreses participades, segons es recull en l’Informe de Desenvolupament Sostenible de la companyia.

En aquest últim cas, es tracta de fraccionaments en el pagament de la factura sense aplicar cap mena d’interés sobre l’import fraccionat que afavorisca el pagament del rebut.

En concret, en 2018, l’import que va ser finançat per Hidraqua i les seues empreses participades ascendeix a 6.626.000 euros, detalla la mercantil a través d’un comunicat.

La posada en marxa d’aquestes polítiques respon al compromís d’Hidraqua amb el desenvolupament sostenible, que es materialitza a més amb l’aprovació d’un pla a mitjà termini denominat Rewater Global Pla i que busca definir objectius quantificables per a l’empresa que es troben alineats amb els Objectius de Desenvolupament sostenible 2030 de l’ONU.

D’altra banda, dins de la seua política d’orientació al client, ha llançat un nou servei que permet a l’usuari pagar cada mes una quantitat fixa que es determina en funció del seu consum de l’any anterior i passats dotze mesos es regularitza segons la seua despesa real.

’12 gotes’, nom que rep aquesta iniciativa, també s’ha posat en marxa en totes les empreses participades d’Hidraqua: Aigües d’Alacant, Aigües d’Elx, Agamed, Aigües de l’Horta, Aigúes de Paterna i Aigües de Cullera. D’aquesta manera, les famílies poden planificar millor les seues despeses i distribuir els seus pagaments habituals de manera uniforme.

A més, a pesar que la regularització es realitze de forma anual, el consumidor continua rebent cada tres mesos la factura per a poder controlar el seu consum real. Finalment, el client pot decidir el dia del mes que vol rebre el cobrament en el banc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 3 =