25n
Orgull
Orgull

Els autònoms ja poden sol·licitar les ajudes municipals

Els autònoms ja poden sol·licitar les ajudes municipals
17/04/2019 -

Els autònoms de la ciutat ja poden sol·licitar les ajudes que la Regidoria de Comerç ha convocat, per tercer any consecutiu, per a la creació de nous comerços i la consolidació dels existents en la ciutat de València. Es tracta d’una proposta municipal que té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris de la ciutat per tal d’afrontar les seues despeses corrents derivats d’aspectes com la titularitat, exercici, desenvolupament i millora del negoci o activitat comercial. El termini per sol·licitar-les acaba el 30 d’abril.

«Aquesta ajuda està destinada als autònoms perquè puguen fer front al manteniment d’aquests negocis i per a impulsar així la creació d’empreses comercials de proximitat», ha manifestat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

La convocatòria d’aquestes ajudes municipals està dotada enguany amb 409.370,18 euros i podran destinar-se a partides molt diverses, com al pagament del lloguer del local comercial, a la implementació de sistemes de qualitat comercial, a la realització de cursos de formació del personal treballador, a implantar noves tecnologies de gestió empresarial per a l’exercici de la seua activitat, a la participació en plataformes individuals o conjuntes de comerç electrònic o a la realització d’auditories energètiques.

A més, a banda de millores internes del comerç, també estan contemplades partides enfocades a millorar el posicionament de cara a l’exterior: així es podran elaborar amb la línia de subvencions estudis de mercat, anàlisi d’oferta i de demanda, màrqueting empresarial, enquestes d’avaluació de satisfacció de clients, aplicació de servicis de geolocalització o altres destinats a avaluar la implantació o a millorar el posicionament de l’establiment comercial en el mercat.

Pel que fa a la imatge i comunicació també estan contemplats les despeses tendents a definir, millorar o difondre la identitat corporativa, tals com els derivats del disseny de noms, marques i logotips, el disseny o elaboració de material gràfic i documental; servicis d’assessorament o consultoria en matèria de modernització o promoció comercial, de millora de la imatge o d’assessorament laboral i fiscal relacionat amb l’exercici de l’activitat.

Altres accions que podrà dur a terme el xicotet comerç de la ciutat amb aquesta línia de subvencions municipals són implantar servicis tècnics i tecnològics per a la venda i difusió de l’activitat comercial a través d’Internet o per a la millora de les eines de comunicació comercial, és a dir: publicitat en ràdio, televisió, premsa, aplicacions per a telèfons i smartphones, Internet, blogs i xarxes socials o altres suports.

Per últim, estan també contemplades les quotes de segurs de responsabilitat civil, de subministrament d’energia, aigua, telèfon o Internet específicament referits a l’establiment comercial, l’obtenció de certificacions oficials en matèria d’igualtat o com a entitat col·laboradora en igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

D’altra banda cal dir que, se subvencionarà el 100% del total de les despeses justificades fins a un màxim de 3.000 euros per sol·licitant. La partida total destinada a línia de subvencions és de més de 400.000 euros, doblant quasi la xifra de la primera convocatòria.

SOL·LICITUD A TRAVÉS DE LA SEU ELECTRÒNICA

El procediment per a sol·licitar l’ajuda és ràpid i còmode, ja que cada usuari pot demanar-la directament des de sa casa, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =