25n
25N
25N

Bankia i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 100.000 euros per a la inserció de persones amb discapacitat

Bankia i Fundació Bancaixa convoquen ajudes per 100.000 euros per a la inserció de persones amb discapacitat
25/09/2018 -

Bankia i Fundació Bancaixa han llançat la cinquena convocatòria ‘Fundació Bancaixa-Bankia CAPACES’, amb una dotació de 100.000 euros, dirigida a projectes d’associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana centrats en el foment de la integració laboral i la inclusió social de les persones amb discapacitat.

La convocatòria té una dotació total de 100.000 euros aportats per Bankia que deriven de l’acord establit en matèria d’acció social amb la Fundació Bancaixa, així com una part dels fons contemplats en les mesures alternatives de la Llei General de Discapacitat.

Aquesta edició recolzarà deu programes d’integració laboral i inclusió social de persones amb discapacitat orientats a la formació professional enfocada a l’ocupació, la inserció laboral, la creació de llocs de treball, la promoció de l’autonomia personal i el suport psicosocial a l’entorn familiar, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

Els projectes hauran de desenvolupar-se a la Comunitat Valenciana i el termini d’execució dels mateixos serà d’un màxim de nou mesos. A més, han de dirigir-se a persones amb discapacitat física, discapacitat intel·lectual-cognitiva, discapacitat sensorial, discapacitat psíquica-malaltia mental o persones amb pluridiscapacitat.

D’aquesta manera, poden presentar-se a aquesta convocatòria fins al 17 d’octubre totes les organitzacions privades sense ànim de lucre que tinguen seu o delegació permanent a la Comunitat Valenciana i que tinguen un mínim de tres anys d’antiguitat. Els projectes presentats seran posteriorment avaluats i la concessió d’ajudes es farà pública a mitjan desembre de 2018.

Amb l’objectiu de facilitar a les associacions la seua participació, la presentació de sol·licituds es realitza exclusivament de forma electrònica a través d’un formulari en línia que està disponible en la web www.fundacionbancaja.es, on també poden trobar-se les bases completes de la convocatòria.

En les seues quatre convocatòries anteriors, aquest programa d’ajudes de Fundació Bancaixa i Bankia ha permés recolzar un total de 49 projectes d’associacions de la Comunitat Valenciana: 17 d’Alacant, vuit de Castelló i 24 de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa