25n
25N
25N

Es convoquen ajudes per a projectes que fomenten la cultura

Es convoquen ajudes per a projectes que fomenten la cultura
25/05/2018 -

L’Ajuntament de València, des de la Delegació de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana, ha fet pública la primera convocatòria d’ajudes a projectes d’Educació i Foment de la Cultura de la Transparència i el Govern Obert. Aquestes ajudes estan dotades amb 20.000 euros.

Aquesta iniciativa té per objecte subvencionar projectes que realitzen activitats que promoguen els principis de la transparència i el govern obert, augmentant la consciència cívica en aquesta matèria, creant hàbits participatius a partir de la informació pública de l’activitat municipal, oferida a través del Portal de Transparència, fomentant la participació ciutadana en els processos de presa de decisió.

Les ajudes, amb una quantia màxima de 1.500 euros per projecte, van destinades a entitats sense ànim de lucre, centres educatius i persones físiques o jurídiques amb experiència en animació sociocultural, participació i dinamització ciutadana que puguen desenvolupar l’activitat subvencionada en la ciutat de València. La quantia destinada al total en aquesta convocatòria és de 20.000 euros.

La regidora de Transparència i Govern Obert, Neus Fàbregas Santana, ha explicat que “la transparència és una de les millors vacunes contra la corrupció, i des del Govern de la Nau volem promoure i donar suport a iniciatives de la societat civil que estimulen i fomenten els valors de la transparència i el govern obert en la ciutadania”

El termini de presentació dels projectes finalitzarà 30 dies naturals després que es publique la convocatòria en el BOP. Durant aquests dies, a fi de donar la màxima difusió a aquesta convocatòria, l’Ajuntament realitzarà diverses accions informatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 13 =

CCCC
torrent