25n
25N
25N

Benetússer convoca les ajudes destinades a famílies nombroses

Benetússer convoca les ajudes destinades a famílies nombroses
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Benestar Social, ha publicat en el Tauler d’edictes municipal les bases per a sol·licitar les subvencions destinades a famílies nombroses de l’exercici 2020. Aquesta convocatòria té com a objectiu ajudar en les despeses derivades del manteniment i manteniment d’una unitat familiar integrada per un o dos ascendents amb tres o més fills/es.

Segons recullen les bases reguladores, podran presentar la seua sol·licitud totes aquelles famílies nombroses empadronades i residents a Benetússer, durant almenys 12 mesos abans de la presentació de la sol·licitud, la renda de la qual per càpita anual conjunta no excedisca del 100% de l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM).

“Des de l’ajuntament hem convocat aquesta subvenció amb l’objectiu de contribuir al manteniment d’aquelles famílies nombroses de Benetússer que compten amb menys recursos i per a les quals aquest tipus d’ajudes és clau”, ha assenyalat la regidora de Benestar Social, Carmen Elvira Albors Gil.

El termini per a tramitar la subvenció donarà principi demà, 5 de novembre, i finalitzarà dimecres que ve 18 de novembre i podrà realitzar-se de manera presencial o telemàtica emplenant el model de sol·licitud que pot obtindre’s a través de la seu electrònica de l’ajuntament o per registre d’entrada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + onze =