25n
25N
25N

Walkerpack MPL i Alcàsser signen el conveni d'ajudes per a estudiants que cursen estudis universitaris d'Enginyeria

Walkerpack MPL i Alcàsser signen el conveni d'ajudes per a estudiants que cursen estudis universitaris d'Enginyeria
04/10/2018 -

L’Ajuntament d’Alcàsser va signar ahir un conveni amb l’empresa Walkerpack MPL d’ajuda econòmica dirigida a l’alumnat universitari resident a Alcàsser. Aquest conveni va ser rubricat per Pepa Torres i Salvador Lopez, administradors de Walkerpack i l’Alcaldessa d’Alcàsser Eva Zamora i la Regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, Paqui Abella.

Consisteix en una ajuda econòmica per a estudiants d’Alcàsser matriculats en 1r curs de Grau Universitari Oficial en la branca de les enginyeries. Aquesta ajuda consistirà en el pagament de les taxes i preus públics per la matrícula, amb un import màxim de 1.500 € per cada curs.

Per a la concessió d’aquestes ajudes es valoraren diversos criteris com la situació socioeconòmica familiar i l’expedient acadèmic. Així mateix, per a integrar una perspectiva de gènere i afavorir la igualtat efectiva entre homes i dones en aquests estudis majoritàriament cursades per homes, s’atorgarà una especial atenció a les dones.

L’objectiu és estimular i ajudar a sufragar la seua formació universitària, premiant el seu bon rendiment i tractant d’evitar l’abandó dels estudis per falta de recursos econòmics.
Amb aquesta iniciativa es vol fomentar la col·laboració públic-privada, sent l’administració local l’encarregada de l’engegada i la gestió d’aquestes ajudes, i l’empresa Walkerpack sufraga íntegrament la part econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 5 =