25n
25N
25N

Mislata signa l'acord d'ampliació d'ajudes a les famílies per a escoles infantils

El pressupost destinat a este tipus d’ajudes es convertix en el més alt de tota l’àrea metropolitana

Mislata signa l'acord d'ampliació d'ajudes a les famílies per a escoles infantils
27/12/2018 -

En el passat Ple Ordinari de 29 de novembre, es va aprovar per unanimitat de tots els grups el Pressupost General de 2019 de l’Ajuntament de Mislata. En el punt corresponent a tal aprovació, es va consensuar una esmena “in voce” presentada per la portaveu del PSOE que recollia el contingut d’altres esmenes de l’oposició per a l’ampliació pressupostària destinada a les ajudes a les famílies per a escoles infantils.

Hui, representants del govern i ple municipal s’han reunit amb les i els representants de les escoles infantils de Mislata per a signar eixe acord d’ampliació d’ajudes a les famílies per a estos centres educatius i que tindrà efectes ja a partir de la convocatòria de subvencions del pròxim curs escolar.

Del conjunt dels comptes municipals per al 2019, un 13% del pressupost (una mica més de 4 milions d’euros) està destinat a ajudes socials, dins de les quals es troben les dirigides a les famílies per a escoles infantils. Amb este acord aconseguit, la partida pressupostària destinada a tal fi s’augmenta en 94.000 euros, amb el que la xifra aconseguida quedarà fregant els 400.000 euros, convertint-se així en el major pressupost destinat a este tipus d’ajudes de tota l’àrea metropolitana. A més, segons un informe aportat per les pròpies escoles infantils, s’estima que d’este acord eixiran beneficiats 352 xiquets i xiquetes.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha afirmat que este acord “possibilitarà l’accés també a rendes mitjanes, la qual cosa facilitarà que un major nombre de ciutadans puguen accedir a estes ajudes que potenciaran sobretot la conciliació familiar, que és un dels objectius del govern municipal”. I també ha remarcat davant les representants escolars que es tracta d’un acord de mínims, ja que la xifra podria augmentar-se al llarg de l’any.

Per part seua, les escoles infantils han mostrat la seua satisfacció davant l’acord signat i han agraït a l’equip de govern i a la resta de representants polítics la seua voluntat de consens perquè esta ampliació d’ajudes es faça efectiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 7 =