25n
25N
25N

Esport convoca ajudes per 2 milions per a fomentar l'esport federat i els programes de tecnificació esportiva

Esport convoca ajudes per 2 milions per a fomentar l'esport federat i els programes de tecnificació esportiva
19/05/2020 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat ajudes per valor de 2 milions d’euros per al foment de l’esport federat i els programes de tecnificació esportiva per a l’any 2020, segons l’ordre publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

L’import d’aquestes ajudes suposa un 8% més respecte a la convocatòria de l’any passat, en la qual van resultar beneficiàries 53 federacions esportives valencianes.

En concret, 1,2 milions d’euros són per a sufragar les despeses ocasionades per la gestió i el funcionament; 500.000 euros per a la promoció d’activitats esportives, i 300.000 euros destinats als programes de tecnificació esportiva.

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha destacat “la ferma aposta que es realitza des d’Esport per a fomentar l’esport federat i els programes de tecnificació esportiva, sempre treballant braç a braç amb les federacions”.

Així, ha destacat que des de 2016 quasi s’ha duplicat l’import d’aquesta línia d’ajudes a les nostres federacions esportives perquè “cada any són més les i els esportistes federats en la ‘Comunitat de l’Esport’ que gaudeixen de l’activitat física i l’esport, i, per a acompanyar millor a les i els esportistes d’elit valencians, també hem incrementat el suport als programes de tecnificació”.

La Generalitat col·labora així amb les federacions esportives valencianes i facilita els recursos econòmics i les mesures de suport als esportistes d’elit, i la inclusió d’aquests en programes de tecnificació esportiva i plans especials de preparació per a facilitar i donar suport a la seua progressió esportiva, acadèmica i personal, segons les mateixes fonts.

El termini per a la presentació de sol·licituds de 10 dies hàbils s’inicia l’endemà al de la publicació d’aquesta convocatòria en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ i finalitzarà el 2 de juny de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + deu =

Informacion coronavirus