caixa popular

400.000 euros per al foment de les contractacions indefinides

400.000 euros per al foment de les contractacions indefinides
05/07/2018 -

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València llança, a través de València Activa, les ajudes municipals ‘València Activa Emplea 2018’. La responsable de l’àrea, Sandra Gómez, ha destacat que aquesta ajuda té com a objectiu «fomentar l’ocupació estable i de qualitat afavorint la contractació indefinida a temps complet», així com «promoure la inserció laboral d’aquells col·lectius que troben més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral».

La quantia destinada a atendre aquestes ajudes compta amb un total de 400.000 euros i es divideix en dos programes: foment de la contractació indefinida inicial a temps complet i conversió de contractes temporals a indefinits. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al pròxim 17 de juliol.

Així mateix, Gómez ha reivindicat la necessitat de «donar suport la creació i consolidació de llocs d’ocupació de qualitat, que contribuïsquen a generar estabilitat laboral i millorar el desenvolupament econòmic de la ciutat».

Les persones que siguen contractades hauran d’estar empadronades en el municipi de València durant un període mínim de tres mesos previs a la seua contractació. La quantia de la subvenció ascendeix a 5.000 euros, podent-se incrementar fins als 6.000 euros en els següents casos: persones que hagen estat en l’atur per un període superior a 12 mesos fins al moment de la contractació; dones majors de 45 anys; i persones amb diversitat funcional. A més, la quantia de la subvenció ascendirà als 7.000 euros en el cas de menors de 30 anys.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − huit =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018