caixa popular

València Activa Emplea obri el termini per a sol·licitar les ajudes per a la contractació indefinida

València Activa Emplea obri el termini per a sol·licitar les ajudes per a la contractació indefinida
30/05/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que l’Ajuntament de València, a través de València Activa Emplea, ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes destinades a afavorir la contractació indefinida, a temps complet. “L’objecte d’aquesta convocatòria és fomentar l’ocupació estable i de qualitat, per mitjà d’ajudes econòmiques destinades a afavorir la contractació”, ha destacat.

Gómez ha precisat que fins al 28 de juny estarà obert el termini de sol·licitud per a acollir-se al programa de ‘Foment de la contractació indefinida inicial a temps complet’ o al de ‘Foment de la contractació indefinida a través de la conversió de contractes de duració determinada o temporals en indefinits a temps complet’.

Es podran beneficiar d’aquests programes aquelles persones físiques o jurídiques, comunitats de béns o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat que hagen contractat de forma indefinida o hagen transformat un contracte temporal en indefinit a partir del 9 de setembre del 2016.

Entre els requisits, s’exigeix que la persona o entitat que sol·licita la subvenció tinga el domicili fiscal en el terme municipal de València; que les persones contractades estiguen empadronades en el municipi de València, durant un període mínim de tres mesos previs a la contractació o a la transformació del contracte en indefinit. Així mateix, en cas de contracte indefinit inicial, que la persona contractada estiga en situació de desocupació, és a dir, no inscrita en cap règim de la Seguretat Social durant els dos mesos previs a la contractació; i que estiga inscrita com a desocupada un mínim de dos mesos previs a la contractació i en possessió del Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació (DARDE).

La quantia màxima destinada a atendre aquestes ajudes és de 400.000 euros. La quantia de la subvenció per contractació indefinida a temps complet o per la conversió de contractes de duració determinada o temporals en indefinits a temps complet serà de 5.000 euros; i aquest import serà de 6.000 € quan la persona contractada siga d’un d’aquests col·lectius: persones desocupades de llarga duració, dones, majors de 45 anys o persones que acrediten una diversitat funcional, com a mínim, del 33 per cent. Quan la persona contractada tinga fins a 30 anys, la quantia de la subvenció serà de 7.000 euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats