25n
25N
25N

Educació convoca les ajudes del bo infantil

Educació convoca les ajudes del bo infantil
02/07/2020 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria d’ajudes del bo infantil per a famílies que escolaritzen als seus fills de 0 a 3 anys en escoles infantils de titularitat privada i en els trams 0-1 i 1-2 de les escoles municipals. El termini de sol·licitud estarà obert del 3 al 23 de juliol.

El govern valencià destina un total de 55,5 milions d’euros en ajudes econòmiques per al bo infantil durant el curs escolar 2020-2021. Es manté així la inversió per a aquesta línia d’ajudes que el curs passat es va incrementar un 20,6 per cent, incideixen des del departament que dirigeix el conseller Vicent Marzà.

L’alumnat beneficiari d’aquesta subvenció seran els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys matriculats en centres privats de primer cicle d’Educació Infantil, així com l’alumnat de 0-1 i 0-2 anys matriculat en escoles municipals valencianes per al curs 2020-2021. L’alumnat haurà d’haver nascut o estar previst que nasca amb anterioritat al 31 de desembre de 2020.

A més, cal recordar que l’alumnat del tram 2-3 anys de les escoles municipals disposa d’aules gratuïtes, igual que les escoles de la Generalitat Valenciana en el tram 0-3 i les aules de 2 anys establides en centres educatius d’Infantil i Primària.

Les famílies de l’alumnat de 0 a 3 anys matriculat en centres de primer cicle d’Educació Infantil privats de 0 a 3 i de 0 a 2 anys matriculat en escoles municipals poden presentar la sol·licitud del 3 al 23 de juliol a través de l’apartat ‘Beques, ajudes i subvencions’ de la seu electrònica de la Generalitat (https://sede.gva.es) o directament des de l’enllaç: http://www.ceice.gva.es/va/web/centros- docents/ajudes/subvenciones/educacion-infantil-primer-cicle.

Les famílies que sol·liciten l’ajuda hauran de signar les sol·licituds manualment i entregar-les, al costat de la documentació requerida, en el centre que estiga matriculat el fill o filla. Aquells sol·licitants que ja s’han beneficiat del bo infantil en cursos anteriors només hauran d’entregar la sol·licitud.

No obstant això, en els casos en què la situació familiar haja variat respecte del curs anterior, també s’haurà d’entregar la documentació preceptiva.

ES MANTENEN MÍNIMS I MÀXIMS

Així, es mantenen per al pròxim curs els mínims i màxims d’ajuda per al tram de 2 a 3 anys que van ser incrementats el curs passat. Per tant, l’import mínim mensual serà de 90 euros i l’import màxim serà de 180 euros.

Educació tindrà en compte la renda familiar com a criteri principal per a la concessió de les ajudes. L’import de l’ajuda al fet que corresponga a cada família es determinarà en funció de la renda ‘per capita’ familiar de l’exercici 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 5 =

ccccinema
ccccinema
activem alfafar