25n
25N
25N

Fins al 26 de maig els autònoms podran demanar les ajudes de l'Ajuntament d'Alzira

Fins al 26 de maig els autònoms podran demanar les ajudes de l'Ajuntament d'Alzira
11/05/2020 -

A partir de demà i fins al 26 de maig s’obri el termini per a sol·licitar les ajudes destinades als autònoms i autònomes per a fer front als efectes originats pel coronavirus COVID-19 i per a la reactivació econòmica en el municipi d’Alzira.

La quantia màxima per beneficiari serà de 300 euros La dotació d’aquestes ajudes per a la reactivació econòmica amb fons propis de l’Ajuntament ascendeix a un import global màxim de 305.000 euros.

“La finalitat d’aquestes ajudes és reduir l’impacte econòmic negatiu que s’ha generat als nostres comerços i autònoms i protegir l’interés general. Volem contribuir al fet que la vida econòmica de la nostra ciutat es reactive com més prompte millor. Si obrim ja la sol·licitud d’aquestes ajudes és possible que al final del mes puguem pagar-les” assegura l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.

Els requisits per a poder demanar-la són:

Haver figurat ininterrompudament d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms entre el 31 de desembre de 2019 i el 14 de març de 2020.
Haver suspés l’activitat per la declaració de l’estat d’alarma o en cas de mantenir l’activitat, haver reduït la facturació corresponent al mes anterior a la sol·licitud de l’ajuda en, almenys, un 75 per cent respecte de la mitjana facturada en el semestre natural anterior a la declaració de l’estat d’alarma.
Tenir el domicili fiscal i, si escau, el local comercial a Alzira.

Els interessants a demanar l’ajuda han de sol·licitar-la per via telemàtica, a través de la nostra seu electrònica a la qual es podrà accedir en la següent adreça: https://sedeelectronica.alzira.es, cal buscar al catàleg de tràmits COVID 19 i seleccionar ajudes a Autònoms.

Per a la tramitació telemàtica haurà de disposar de certificat electrònic. En cas de no tindre-ho, pot presentar-ho mitjançant la representació a través de persona que si disposa del certificat, acreditant la representació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 7 =

Informacion coronavirus