25n
25N
25N

Els veïns i les veïnes de Quart de Poblet ja poden sol·licitar les ajudes per a la instal·lació d'ascensors i la rehabilitació de façanes

Els veïns i les veïnes de Quart de Poblet ja poden sol·licitar les ajudes per a la instal·lació d'ascensors i la rehabilitació de façanes
20/08/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a la instal·lació i reforma d’ascensors i la rehabilitació de façanes, cobertes, baixants i connexió a la xarxa de sanejament en edificis d’ús residencial col·lectiu, que podran sol·licitar-se fins al 30 de setembre a través de la seu electrònica.

En total, s’ha destinat un pressupost de 27.000 euros, 15.000 euros per a la partida d’ascensors i 12.000 euros per a la de façanes. Cada comunitat de propietaris podrà rebre fins a un 10% del total de l’obra, amb un màxim de 5.000 euros en el primer cas i de 2.500 en el segon.

Amb la finalitat de fomentar l’economia i l’ocupació local, la quantia atorgada podrà veure’s incrementada en un 10% si l’empresa que realitza l’actuació es troba en el municipi.
La subvenció per als ascensors abasta la instal·lació per primera vegada, així com la reforma o ampliació per a suprimir barreres arquitectòniques existents.

Per a sol·licitar aquestes ajudes, és imprescindible que tots els veïns i veïnes es troben al corrent del pagament les obligacions tributàries derivades de l’immoble.

En tots dos casos, els habitatges unifamiliars i els edificis d’ús exclusivament no residencial estan exclosos d’aquestes ajudes. Les bases completes poden consultar-se en la web municipal, en el Tauler d’anuncis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =