caixa popular

Nous Espais ajuda a 600 veïns i veïnes a tramitar les ajudes al lloguer

Nous Espais ajuda a 600 veïns i veïnes a tramitar les ajudes al lloguer
10/08/2018 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, ha ajudat un total de 610 veïns i veïnes de la ciutat en els tràmits per a la sol·licitud de les ajudes al lloguer, convocades per la Generalitat i el termini del qual va acabar el passat 6 d’agost. L’equip d’atenció al ciutadà de Nous Espais, format per cinc persones, ha informat i assessorat als ciutadans sobre els requisits i documentació a presentar, així com dels tràmits a seguir. La xifra de sol·licituds tramitades quasi duplica la de l’any 2015, moment en què es van tramitar 319 sol·licituds. Són així 121 més que a l’any passat.

El servei ha oferit al ciutadà la possibilitat d’emplenar la sol·licitud online i la revisió de la documentació a presentar per a ajudar al fet que es presente correctament. També des de l’empresa municipal s’ha oferit la possibilitat de demanar la cita prèvia per a presentar l’ajuda a través de la finestreta única del Servei d’Atenció al Ciutadà de Torrent (TDIC), facilitar el tràmit i evitar esperes. “L’Ajuntament de Torrent, a través de la seua empresa pública Nous Espais, treballa per a garantir a tots els ciutadans el dret fonamental a l’habitatge i els ajuda en aquests tràmits i processos burocràtics”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Aquestes ajudes faciliten l’accés a un habitatge en règim d’arrendament i els beneficiaris poden ser aquelles persones amb rendes de lloguer reportades des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2017. La línia d’ajudes per al pagament del lloguer permet obtenir fins al 50% del preu del lloguer, quan es complisquen amb els requisits establits en la convocatòria.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris