25n
25N
25N

L'Ajuntament convoca les ajudes a l'activitat empresarial

L'Ajuntament convoca les ajudes a l'activitat empresarial
10/03/2017 -

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic llança de nou enguany la convocatòria d’Ajudes a l’Activitat Empresarial i Ajudes a la Consolidació d’Empreses, per un import total de 800.000 euros. El muntant suposa un increment del 10% respecte a l’any passat, i duplica les quanties sobre 2015.

Així ho ha anunciat aquest matí la delegada de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, que ha destacat que l’increment respecte a l’any passat és del 10%, tenint en compte l’èxit de la convocatòria anterior. Amb la proposta ‘València Emprén. Escriu el teu futur’, l’Ajuntament “recolza i impulsa l’activitat emprenedora de valencians i valencianes que volen posar en marxa nous projectes, o consolidar els que ja estan en funcionament, amb un potent paquet d’ajudes”.

Per a això, s’ha aprovat una partida de 600.000 euros per al suport a les Iniciatives de Foment Empresarial, per les quals es preveu atorgar ajudes de fins a 3.000 euros per a la posada en marxa de nous projectes. I, en el cas que es tracte d’emprenedors i emprenedores pertanyents a col·lectius de difícil inserció, el muntant pot aconseguir els 3.500 euros. Es tracta de persones desocupades de llarga duració, menors de 30 anys, majors de 45, persones amb diversitat funcional, i dones.

Quant a les ajudes a la Consolidació Empresarial, Sandra Gómez ha manifestat la seua satisfacció per l’increment de les sol·licituds en l’edició anterior. “València es mou, comença a generar activitat econòmica –ha afirmat– i l’Ajuntament ha d’anar al ritme de la ciutat, impulsant i recolzant eixe moviment”.

Per a aquesta convocatòria es disposa d’un pressupost global de 200.000 euros, dirigits a empreses ja en funcionament, però que vulguen impulsar diversos programes de màrqueting, anàlisi de mercat, desenvolupament de ferramentes de comunicació comercial, millora de la identitat corporativa, foment de xarxes empresarials, implantació o millora de sistemes de qualitat, o formació de plantilla, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 1 =

museo prehistoria