caixa popular

L'Ajuntament ajuda a 50 llars en risc de pobresa energètica a la Malva-Rosa i Natzaret

Arxiu

L'Ajuntament ajuda a 50 llars en risc de pobresa energètica a la Malva-Rosa i Natzaret
01/08/2018 -

A través del projecte europeu MatchUP, l’Ajuntament de València i Las Naves participaran en una campanya per mitigar la pobresa energètica al districte dels Poblats Marítims realitzant auditories energètiques en 50 llars. Esta campanya suposa un pas més dins del projecte Oficina Verda, iniciat l’any passat a través de la Regidoria d’Inclusió Sociolaboral.

Les auditories les durà a terme l’Institut Tecnològic de l’Energia (ITE), soci del projecte MAtchUP, junt amb l’Ajuntament de València i Las Naves. Es proporcionarà un kit d’eficiència energètica a les famílies, el qual inclourà llums de baix consum, reductors de flux per a la dutxa, termòmetres i aïllaments de finestres i portes, entre altres recursos.

Esta acció es desenvoluparà a la Malva-rosa i Natzaret, dos barris on, a través de l’Oficina Verda, ja es va assessorar 21 famílies durant el 2017 i es va aconseguir un estalvi de més de 580 euros a l’any. La campanya té un marcat caràcter social i ajuda a democratitzar l’accés a la llum.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris