25n
25N
25N

Torrent convoca l’Ajuda Bebè per a naixements i adopcions de 2018

Es tracta d’una subvenció de 200 € per a ser invertida en comerços locals

Torrent convoca l’Ajuda Bebè per a naixements i adopcions de 2018
31/05/2018 -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat les bases reguladores de l’Ajuda Bebè, una subvenció de 200 € destinada a les famílies de Torrent en les quals tinga lloc un naixement o adopció al llarg de 2018. “Des de l’Ajuntament volem tirar una mà a les famílies en aquesta etapa d’alegria però també d’acumulació de despeses”, ha assenyalat la regidora de Polítiques d’Igualtat, Encarna Lerma Besó.

Les famílies sol·licitants de l’Ajuda Bebè hauran d’estar empadronades a Torrent de forma acreditada i ininterrompuda, amb almenys 12 mesos d’antelació al naixement o adopció i valorant-se, com a criteri per a la concessió, la situació econòmica de la unitat familiar.

Aquesta subvenció s’atorgarà a través de transferència bancària directa a les famílies beneficiàries, una vegada hagen presentat la sol·licitud de l’ajuda en el Departament d’Informació Ciutadana TDIC (situat en la planta baixa de l’Ajuntament), adjuntant el justificant de les compres realitzades, que igualen o superen la quantitat de 200 euros.

Aquesta ajuda deu ser invertida en els comerços locals adherits a la campanya (llistat disponible en www.torrent.es) destinats a la venda de puericultura, productes farmacèutics i d’alimentació infantil.

Tota la informació, bases, model d’instància i llistat de comerços adherits a l’Ajuda Bebè està disponible en www.torrent.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

CCCC
torrent