25n
25N
25N

Albal destina quasi 190.000 euros a l'ajuda a domicili i dependència

Albal destina quasi 190.000 euros a l'ajuda a domicili i dependència
10/06/2019 -

Albal destinarà enguany 187.472 euros a l’ajuda a domicili i dependència, un servei municipal que es prestarà a través de l’empresa Povinet Cooperativa amb qui l’Ajuntament ha signat un contracte de tres anys i del qual es beneficiaran 45 famílies. La rúbrica va tindre lloc aquest passat dijous a càrrec de l’alcalde, Ramón Marí i de la representant de la mercantil, Rebeca Patricia Requena. A més, amb la prestació del servei, sis persones de la localitat, entre auxiliars i treballadors socials, han trobat treball prestant aquests serveis.

Ramón Marí ha valorat aquesta ajuda que qualifica d'”essencial” perquè “garanteix la qualitat de vida de les persones majors i dependents, oferim suport personal, domèstic, psicosocial, educatiu i tècnic en els seus entorns domèstics”, ha explicat.

Entre els serveis, els beneficiaris d’aquesta ajuda reben suport de tota mena, des d’ajuda en la neteja del domicili i acompanyament, podologia, perruqueria, ajudes reutilitzables com un llit geriàtric, grues elevadores o cadires de rodes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + quinze =

Informacion coronavirus