25n
25N
25N

L'Ajuntament de València aprovarà demà la reforma i repavimentación del carrer Jorge Juan

L'Ajuntament de València aprovarà demà la reforma i repavimentación del carrer Jorge Juan
03/10/2019 -

La responsable de l’àrea de Desenvolupament i Regeneració Urbana i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha anunciat que la Junta de Govern preveu aprovar aquest divendres el projecte de Renovació d’Infraestructures del carrer Jorge Juan, les obres del qual “abasten el carrer Jorge Juan des de Sorní fins a Gran Via Marqués del Túria i l’àmbit d’actuació està inclòs en els entorns de protecció del BIC Mercat de Colón i els BRL Edifici d’Habitatges Jorge Juan 3 i Edifici Cortina II. Casa dels Dracs”.

Segons Gómez, aquesta reforma “suposa un avanç en la recuperació d’espai públic per als veïns i veïnes”. D’acord amb l’expedient, el pressupost del projecte ascendeix a 975.714,92 euros i el termini d’execució és de 5 mesos.

En concret, les actuacions previstes consisteixen en la renovació de l’enrajolat existent i la substitució de l’asfaltat de calçada per rajola. Tot el paviment previst serà de pedra natural, excepte una franja de rodadura d’asfalt polit, que discorrerà entre l’eixida de l’aparcament subterrani del Mercat de Colón i el carrer Cirilo Amorós.

El nou disseny de la planta viària obliga a una redistribució dels embornals d’aigües pluvials. El projecte contempla la implantació de les canalitzacions i elements necessaris per a la posada en reg de 21 nous escocells, que albergaran arbres de les espècies Fraxinus ornus, Pyrus calleriana i Citrus aurantis. De la mateixa manera, s’executaran les canalitzacions d’enllumenat, en previsió que en el futur es volguera traslladar les lluminàries existents, actualment situades en façana.

Sandra Gómez ha posat en valor que el projecte preveu “la urbanització inclusiva, l’accessibilitat universal i millora el pas dels veïns i veïnes als seus aparcaments”. “Es tracta d’una obra que enalteix una zona emblemàtica de la ciutat, amb ric patrimoni arquitectònic”, ha afirmat i ha reiterat que amb aquest tipus d’actuacions “València avança en la recuperació d’espai públic i millora la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =