25n
25N
25N

AVIVA Paiporta felicita als xiquets que compleixen anys durant l'estat d'alarma

La Agencia de Promoción del Valenciano enviará videos personalizados por los cumpleaños de las criaturas hasta 12 años

AVIVA Paiporta felicita als xiquets que compleixen anys durant l'estat d'alarma
01/04/2020 -

L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta enviarà felicitacions personalitzades a les xiquetes i xiquets de la localitat que compleixen anys mentre dure l’estat d’alarma i el confinament. Els vídeos estaran protagonitzats per artistes variats del panorama cultural valencià, tot i que els noms es mantenen en secret per tal que la sorpresa siga major. Per a apuntar-se a aquesta iniciativa, reservada per a criatures de fins a 12 anys, s’ha d’escriure un correu electrònic a aviva@paiporta.es en què s’indique el nom del xiquet o la xiqueta, la data del seu aniversari i els anys que compleix, a més d’un número de telèfon de contacte.
Amb aquesta iniciativa, l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta té la intenció de fer més agradable a la infància paiportina el confinament decretat pel govern central com a mesura de contenció del coronavirus Covid-19.
El regal arribarà en diferents formes: un conte, una cançó, un redolí, una endevinalla o una actuació teatral que, en cada cas, serà diferent. A més, algunes de les actuacions dels i les artistes es penjaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de Paiporta per tal d’entretenir també a la resta de xiquetes i xiquets del poble.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 5 =