25n
25N
25N

L'Agència de Meteorologia eleva l'avís a roig en el litoral nord de Castelló

E.P

L'Agència de Meteorologia eleva l'avís a roig en el litoral nord de Castelló
20/10/2018 -

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha elevat a roig (risc extrem) l’avís per fortes pluges en el litoral nord de la província de Castelló.

L’alerta, decretada a última hora de la vesprada, es manté en nivell taronja (risc important) en la resta de Castelló fins al final de la jornada. En concret, l’avís roig suposa acumulacions de 100 litres per metre quadrat en una hora i 200 en dotze hores.

De moment, localitats com Vinaròs (Castelló) ja han superat aquesta barrera en acumular 159,2 litres en una hora, provisionalment el valor més alt registrat a Espanya en aqueix període de temps, i fins a 286,3 litres durant tot el divendres, fins a les 19 hores.

L’avís està desactivat la resta del dia tant en la província de València com en la d’Alacant. Per a aquest dissabte, 20 d’octubre, Aemet manté el taronja en tot el nord de Castelló, verd en la resta de la província, i groc tant en el litoral sud de València com tot el sud-est d’Alacant. La previsió és que el diumenge 21 remeten totes les alertes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020