25n
Orgull
Orgull

Avís groc per tempestes amb el risc de calamarsa aquest dilluns a l'interior de València

El risc està decretat entre les 13 i les 21.59 hores, tant en el nord com en el sud de la província, mentre la resta de la Comunitat Valenciana està en nivell verd

Avís groc per tempestes amb el risc de calamarsa aquest dilluns a l'interior de València
01/08/2021 -

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha activat l’avís groc per a aquest dilluns 2 d’agost per tempestes amb probabilitat de calamarsa a l’interior de la província de València.

El risc està decretat entre les 13 i les 21.59 hores, tant en el nord com en el sud de la província, mentre la resta de la Comunitat Valenciana està en nivell verd.

Davant aquest pronòstic, el Centre de Coordinació d’Emergències 112 de la Generalitat ha emés un butlletí d’informació meteorològica en el qual recorda que el nivell groc no activa la preemergència al no aconseguir llindars de risc important, encara que poden generar problemes en activitats o localitzacions vulnerables que obliguen a adoptar mesures preventives.

Per al segon dia d’agost es preveu que el cel estiga nuvolós amb precipitacions des de migdia que poden anar acompanyades de tempesta a les províncies de València i Castelló.

Això sí, les temperatures mínimes aniran en ascens en la meitat nord o sense canvis en la resta mentre les màximes es mantindran en lleuger descens o en valors similars. El vent arribarà de l’est i sud-est fluix amb intervals d’aquest moderat en el litoral d’Alacant a la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + quinze =